Oldal kiválasztása

Woca Exterior Faolaj kültéri faanyagokhoz, TEAK szín, 2,5 literes

23.432 Ft

23.432 Ft

Kiszerelés: 2,5 liter/kanna, kiadósság kb. 15 m2/liter (faanyagtól és egyéb körülményektől függően)

A WOCA Exterior olaj egy víz- és növényi alapú, kültéri használatra szánt faanyagokat védő és ápoló olaj, amely mélyen felszívódik a fába, megerősítve annak felső rétegét.  A faanyagba felszívódva keményedik ki, hogy megerősítse és megvédje annak felületét a kültéri időjárással szemben, ami magában foglalja az UV-védelmet is.  A színes olajjal egy lépésben színezheti és védheti meg a faanyag felületét.

1 készleten

Leírás

WOCA Exterior olaj minden kültéri fafelület védelmére és ápolására.

Belülről kifelé erősíti a fát. Nem hámlik, nem reped vagy válik pikkelyessé. R10 besorolással rendelkezik a csúszásállósága és tartós a nagy igénybevétellel szemben is . Vízálló, enyhe szagú és gyorsan száradó. A speciális vízbázisú összetétel gondoskodik arról, hogy a tisztítás egyszerű legyen vízzel és környezetbarát maradjon.

Ideális minden kültéri fafelülethez: hajó fedélzetek, teraszok, dokkok, pergolák, garázskapuk, istállók, kültéri, bútorok, kerítések, külső ajtók, burkolat,  gerendák, redőnyök, kültéri zuhanyzók, padok, tornácok, hinták, virágládák  stb…

Használható minden fafajokhoz, beleértve:

  • Általános faanyagok: cédrus, vörösfenyő, kőris, tölgy és nyomással kezelt fenyő
  • Egzotikus, trópusi faanyagok – Ipe ( brazil dió ), mahagóni, Santos mahagóni, teak, cumaru, jatoba ( brazil cseresznye ), tigrisfa, babinga, Batu, Wenge, Sapele, Zebrawood, Massaranduba.
  • Termikusan módosított fa – Accoya, Cambia stb…

Tipp: A régi szürke Teak bútorok könnyen felújíthatók és ápolhatók a WOCA cleaner tisztítószerrel és újabb WOCA exterior olaj rétegével.

Hogyan kell felvinni a WOCA külső olajat

  1. Tisztítsa meg a fa felületét pl. WOCA cleaner tisztítóval az olaj felhordása előtt. A tisztítószer biztosítja a legjobb eredményt azáltal, hogy megnyitja a fa felületét a mélyebb olaj beszívódás érdekében, hasonlóan az új, kezeletlen fa felületéhez.
  2. Hagyja a fát legalább 24 órán át száradni. A fa nedvességtartalma nem haladhatja meg a 17% -ot%.
  3. Csiszolja le a durva felületet 120 szemcsés csiszolópapírral.
  4. A WOCA exterior olajat csak száraz időben szabad felvinni. A hőmérséklet nem lehet 13 C fok alatt. Kerülje a közvetlen napfényt és a magas hőmérsékletet is.
  5. Használat előtt alaposan keverje fel az olajat.
  6. Vigyen fel egyenletes és vékony rétegű olajat olaj applikátor, kefe vagy festékhenger segítségével. Először kezelje a végső gabona fát. A nedves olaj fehér árnyalatú lehet. Amikor a víz néhány perc múlva elpárolog, a fa olajozottnak tűnik.
  7. Legfeljebb 5 perc elteltével törölje le a fölösleges olajat tiszta pamutszövetekkel. Különös figyelmet kell fordítani az olajfelesleg eltávolítására az ízületekből és a hornyokból.
  8. Ha a felület nem tűnik olajjal telítettnek, ismételje meg a 6. és a 7. lépést.
  9. Ha a fa száraz, polírozhat egy polírozópaddal vagy polírozógéppel, hogy extra kopásálló felületet kapjon.
  10. 48 órát vesz igénybe, amíg az olaj alaposan megkeményedik, az időjárási körülményektől és a kültéri hőmérséklettől függően. Ebben az időszakban ne tegye ki a fát víznek.

 

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 25 × 20 × 20 cm
0
    0
    Kosár